Tulosta

REKRY - Lisävahvistusta pk-seudun tiimiin

 
TG Klubben Oy on urheilualan monitoimiyritys, joka vastaa 16 suomalaisen uimahallin päivittäisestä toiminnasta. Meillä on intohimoinen suhde liikuntaan ja saman palon olemme siirtäneet tapaamme tehdä töitä. Lue lisää toiminnastamme ja arvoistamme www.tgklubben.fi
 

Haluatko työskennellä Suomen suosituimmassa uintipaikoissa? Vuoroja tarjolla mm. Flamingosta sekä Leppävaaran maauimalasta!

Etsimme Lifesaveria, joka solahtaa pääkaupunkiseudun energiseen porukkaan ja nauttii asiakaskohtaamisista muutenkin kuin pelastustehtävissä. Etsimämme uimavalvoja juttelee sujuvasti suomeksi ja omaa kiinnostuksen urheilulliseen elämäntapaan. Odotamme uimavalvojamme takataskusta löytyvän voimassaolevat todistuksen SUH uinninvalvojakurssista sekä SPR EA1-ensiapukurssista.

Töitä on tarjolla osa-aikaiselle uimavalvojalle, jonka tunnit ovat joustavasti sovittavissa. Työvuoroja on runsaasti tarjolla vielä kesäkaudella Leppävaarassa ja heti alkusyksyksyllä Flamingo Spassa. Muita valvontakohteitamme pk-alueella ovat Olarin uimahalli, Espoonlahden uimahalli sekä Kauniaisten uimahalli. 

Odotamme sinulta 

  • Ammattitaito - Odotamme hakijalta voimassaolevia suorituksia SUH-uinninvalvojakursistä sekä EA1-ensiapukurssista. 
  • Energinen elämänasenne – Haemme uimavalvojaksi töitä pelkäämätöntä energisellä työasenteella varustettua henkilöä, jolla on hymy herkässä 
  • Tiimipelaaminen – Uimavalvonta on ryhmätyötä ja yhteistyötaidot korostuvat vastuullisessa työssä, jossa ryhmän täytyy toimia saumattomasti
  • Kyky kantaa annettua vastuuta – Työ on itsenäistä ja uimavalvoja takaa uimahallin sekä maauimalan asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden omalla päivittäisellä toiminnallaan

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoinen työympäristö Suomen suosituimmassa kylpylässä
  • MARA TES -palkkauksen
  • Energisen ja nuorekkaan tiimin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti!

Työ on vastuullista ja pitää varmasti virkeänä. Työkavereiden kanssa viihtyy ja töitä tekemällä pysyy tikissä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lisätietoja työpaikasta antaa kohdevastaava Antero Palacin (046 923 29 68 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
 
P.S. Asiakkaiden turvallisuus on meille tärkeintä, joten varauduthan suorittamaan SUH:in hengenpelastajan testiuinnin ennen ensimmäistä työvuoroa (tarjoamme mahdollisuuden kertaavaan treeniin :) )

Lähetä hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Muista lisätä seuraavat asiat hakemukseen:
- nimesi
- puhelinnumerosi
- sähköpostiosoiteesi
- toivomasi työskentelykohde
- mistä sait tiedon työpaikasta